Ενας 15χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία «Ηρώων Πολυτεχνείου» στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ της Κυριακής (29/1).

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1», η παρέα των ανηλίκων καθόντουσαν σε ένα κιόσκι στην πλατεία και περίμενε στο σημείο, όταν ένας 15χρονος γυρνούσε προς το σπίτι του κατά τις 10 με 10:30 το βράδυ, έπειτα από έξοδο σε κατάστημα της περιοχής. Εκεί οι ανήλικοι τον πλησίασαν και τον απείλησαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, αποσπώντας του το πορτοφόλι αλλά και το κινητό του τηλέφωνο και ύστερα τράπηκαν σε φυγή.

«Ακούσα για έναν καυγά που είχαν μεταξύ τους. Λένε ότι ο ένας ήταν Ουκρανός, από την παρέα. Υπήρξαν λογομαχίες, αρπάχθηκαν κάποια χρήματα και κινητό. Ακουσα, επειδή ήταν πολλοί στο σημείο και παρεκτράπηκαν τα πράγματα, κάποιος μαχαίρωσε κάποιον. Τώρα ποιος τραυμάτισε ποιον δεν γνωρίζω. Ακούστηκε ότι δεν τους βρήκανε, δεν ξέρω αν τους πιάσανε αργότερα. Μετά εξαφανίστηκαν οι δράστες από το σημείο. Το συμβάν έγινε στο κιόσκι, στην πλατεία, κοντά στο σουβλατζίδικο κατά τις 10, 10:15 το βράδυ και τα μαγαζιά ήταν ανοικτά κανονικά, κυκλοφορούσε κόσμος», τόνισε καταστηματάρχης της περιοχής.

Πηγή: politisonline.com