Αν και ο περρισότερος κόσμος θεωρεί ότι για να πετύχεις στη ζωή σου θα πρέπει να πραγματοποιήσεις πολυετείς σπουδές, υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις που έκαναν τη διαφορά και παρόλο που αποφάσισαν να αφήσουν το σχολείο σε αρκετά νεαρή ηλικία, κατάφεραν να ξεχωρίσουν κάνοντας μια τεράστια καριέρα.

Leonardo DiCaprio

15 celebrities που εγκατέλειψαν το σχολείο

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός τα παράτησε έναν χρόνο πριν πάρει απολυτήριο και ξεκίνησε να σπουδάζει σε ένα τοπικό κέντρο θεάτρου.

Ryan Gosling

RYAN GOSLING

Ο Ryan Gosling εγκατέλειψε το Lester B. Pearson High School στον Καναδά όταν ήταν 17 ετών για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά All-New Mickey Mouse Club της Disney.

Jude Law

JUDE LAW

Ο Law παράτησε το σχολείο όταν ήταν 17 ετών για να πρωταγωνιστήσει στη σαπουνόπερα Families.

Rihanna

RIHANNA

Η Rihanna ήταν μόλις 16 ετών όταν υπέγραψε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Def Jam και στη συνέχεια παράτησε το σχολείο. Έκτοτε, κυκλοφόρησε αμέτρητα hits και έχτισε μία βιομηχανία μόδας και ομορφιάς με τις σειρές Fenty.

Jay Z

JAY Z

Ο ράπερ και παραγωγός φοίτησε σε διάφορα σχολεία του Μπρούκλιν και του Νιου Τζέρσεϊ, πριν τα παρατήσει όλα. Αυτή τη στιγμή, είναι ο 5ος πλουσιότερος celebrity στην Αμερική με μια περιουσία αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes.

Keanu Reeves

KEANU REEVES

Ο Reeves εγκατέλειψε το σχολείο επειδή ποτέ δεν του ταίριαζε. “Ήταν ένα πολύ μικρό σχολείο και, προφανώς, δεν μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα”, είπε στην Daily Mail το 2008. “Είχα διαμάχες και τρεχάματα με τους καθηγητές μου. Ο διευθυντής του σχολείου μου κι εγώ, διαφωνούσαμε. Ήμουν ένα από αυτά τα παιδιά που πάντα ρωτούσαν ‘Γιατί;’. Έκανα πάρα πολλές ερωτήσεις επί παντός επιστητού. Δεν σταματούσα, ακόμα κι αν έβρισκα τον μπελά μου”.

Patrick Dempsey

PATRICK DEMPSEY

Ο Dempsey, μπορεί να έπαιξε έναν γιατρό στην τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 του.

JOHNNY DEPP

Ο Depp τα παράτησε όταν ήταν 15 χρονών για να κυνηγήσει μία καριέρα ως rock star. Μάλλον δεν θα τα πήγε πολύ καλά, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, η επιτυχία τού χτύπησε την πόρτα όταν έγινε ηθοποιός.

Nicole Kidman

NICOLE KIDMAN

Η ηθοποιός άφησε το σχολείο στην Αυστραλία όταν ήταν 16 ετών για να αφιερωθεί στην καριέρα της ως ηθοποιός.

Robert Downey Jr.

ROBERT DOWNEY JR

Ο Iron Man παράτησε το σχολείο του στη Santa Monica δύο χρόνια πριν από το απολυτήριο, έπειτα από τελεσίγραφο που του έδωσε ο πατέρας του, με το οποίο απαιτούσε από εκείνον ή να πηγαίνει κάθε μέρα στο σχολείο ή να το παρατήσει και να βρει μία δουλειά. Στην περίπτωσή του, η απόφαση αποδείχθηκε σωστή.

Tom Cruise

TOM CRUISE

Ο Tom Cruise σχεδίαζε να γίνει ιερέας, αλλά εγκατέλειψε το σχολείο όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Harry Styles

HARRY STYLES

Ο Harry Styles εγκατέλειψε το σχολείο, λόγω έλλειψης χρόνου, όταν εκτοξεύτηκε η καριέρα των One Direction.

Jennifer Lawrence

JENNIFER LAWRENCE

Η Lawrence ολοκλήρωσε την τυπική εκπαίδευσή της όταν ήταν 14 ετών και στη συνέχεια παράτησε το σχολείο. “Είμαι αυτοδίδακτη. Εγκατέλειψα το σχολείο. Δεν έχω κανένα πτυχίο ή δίπλωμα”, εξήγησε σε μία συνέντευξή της.

Daniel Radcliffe

DANIEL RADCLIFFE

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών με ήρωα τον Harry Potter δεν πήρε ποτέ απολυτήριο (ακριβώς όπως ο Harry, τεχνικά μιλώντας, δεν τελείωσε ποτέ το Hogwarts).

John Travolta

JOHN TRAVOLTA

Ο Travolta εγκατέλειψε το σχολείο στα 16, για να αφοσιωθεί στην υποκριτική.

Πηγή: esquire.com.gr

Πηγή: politisonline.com