Τρομακτικό περιστατικό με τραυματισμό 7χρονου παιδιού σημειώθηκε στον Αλμυρό Βόλου το απόγευμα της Πέμπτης (22/06), όταν κάγκελα σχολείου υποχώρησαν με αποτέλεσμα το αγοράκι να πέσει από ύψος και να τραυματιστεί.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό, όταν το παιδάκι προσπάθησε να μπει στο κλειστό Δημοτικό Σχολείο στον Αλμυρό για να παίξει, σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα για να περάσει από πάνω. Τη στιγμή εκείνη, τα κάγκελα υποχώρησαν με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει με το κεφάλι στο χώμα και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Περίοικοι που κατάλαβαν τι είχε συμβεί πήγαν στο σημείο, είδαν το παιδί τραυματισμένο και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ στη συνέχεια έγινε μεταφορά του στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έκαναν ράμματα στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι και στη συνέχεια έγιναν εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Για το περιστατικό διενεργείται αστυνομική προανάκριση από το Α.Τ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν το σχολείο είχε ενημερώσει τον Δήμο για το πρόβλημα που υπήρχε με τα κάγκελα, ενώ θα κληθεί ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να καταθέσει αν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης.

Πηγή: politisonline.com