Σε μία εξαιρετικά προσωπική εξομολόγηση, προχώρησε ο πασίγνωστος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, στην επετειακή εκπομπή των 20 χρόνων του Talk Show του Τζίμι Κίμελ.

Συγκεκριμένα μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και βλέποντας στην εκπομπή φωτογραφίες που είχαν βρει από όταν ήταν μικρός, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, όταν το μισό του πρόσωπο παρέλυσε.

Όπως εξήγησε μετά την προβολή τους, σε εκείνη την ηλικία ήταν η εποχή που διαγνώστηκε με παράλυση Bell, της οποίας αποτέλεσμα είναι να παραλύουν οι μύες, στην προκειμένη περίπτωση, στη μία πλευρά του προσώπου του.

20th Anniversary Show – George Clooney on Being Jimmy’s First Guest Ever & Pranking Celebrities

«Θέλω να επισημάνω κάτι εδώ. Θα γελάσατε είμαι σίγουρος, κάποιο αστείο θα βρεις να κάνεις, σε αυτή την φωτογραφία έχω παράλυση Bell, ναι εκεί το μισό μου πρόσωπο είναι παράλυτο.

Αν το παρατηρήσεις θα δεις ότι είναι πολύ διαφορετικό πρόσωπο στην μια πλευρά» είπε χαρακτηριστικά και έπειτα σηκώθηκε καλύπτοντας την μισή φωτογραφία και δείχνοντας πόσο διαφορετική ήταν η μία με την άλλη πλευρά ώστε να γίνει αντιληπτή η παράλυση.

Πηγή: politisonline.com