Ο Tyler Perry , που κάποτε ήταν άστεγος, είναι επίσημα δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes. Ο 50χρονος γκουρού των μέσων ενημέρωσης έχει κερδίσει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα προ φόρων από το 2005, αναφέρει το outlet. Υπολογίζουν ότι η καθαρή του αξία φτάνει το 1 δισ. δολάρια, «με σαφή πορεία προς τη μελλοντική ένταξη του στο The Forbes 400», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο τελευταίος μισθός του Perry προέρχεται από το BET, το οποίο θα δαπανήσει 150 εκατομμύρια δολάρια ετησίως έως το 2025 στο multi-hyphenate για την παραγωγή τουλάχιστον 90 τηλεοπτικών επεισοδίων το χρόνο.

Με τα κέρδη του, ο συγγραφέας, παραγωγός, σκηνοθέτης και αστέρας του «Madea» αγόρασε ακίνητα στο Ουαϊόμινγκ, την Ατλάντα, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

«Μου αρέσει όταν οι άνθρωποι λένε ότι ξεκινούν από χαμηλά. Αυτό σημαίνει ότι ήταν φτωχοί», δήλωσε ο Perry, ο οποίος είναι επίσης έτοιμος να λάβει το Governors Award στα βραβεία Emmy 2020 στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Η ιδιοκτησία αλλάζει τα πάντα», είπε στο Forbes για το στούντιο του. «Έχει τη λάμψη. Είναι δικά του τα σετ. Αυτό κάνει τη διαφορά. Επειδή κατέχει τα πάντα, οι αποδόσεις του είναι υψηλότερες».

Πηγή: politisonline.com