Ιδιαιτέρως θετικές είναι οι προοπτικές για τη νέα τουριστική σεζόν στο Μεγανήσι, δεδομένου ότι κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων covid-free νησιών της χώρας μας.

«Το Μεγανήσι στην τρέχουσα συγκυρία ανοίγει νέα σελίδα και πλέον αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ασφάλεια», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος του νησιού, Παύλος Δάγλας, ο οποίος μάλιστα παρέθεσε τα ακριβή στοιχεία των εμβολιασμών.

«Έγινε μία τιτάνια προσπάθεια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών. Στις 4 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η 2η φάση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για 445 άτομα. Επίσης, την ίδια ημέρα, έγινε η 1η δόση του εμβολίου σε 167 κατοίκους, ώστε στις 24 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί για αυτούς η 2η φάση, το ποσοστό των εμβολισμένων πολιτών στο Μεγανήσι, θα ανέλθει στο 85%» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Studio Spartochori, Μεγανήσι – Ενημερωμένες τιμές για το 2021

Ο ίδιος,  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του Δήμου, τον αγροτικό ιατρό Νίκο Δημητρέλλο και το νοσοκομείο Λευκάδας, το οποίο προσέφερε βοήθεια στην ομάδα των ιατρών που πραγματοποίησαν του εμβολιασμούς, για την βοήθεια και την στήριξη του εγχειρήματος.

Πηγή: politisonline.com