«Ελπίζω κάποιος να με επιλέξει. Θα ήθελα μία μαμά και έναν μπαμπά, ή έναν από τους δύο. Δεν με νοιάζει πολύ». Οι λέξεις αυτές του 9χρονου Τζόρνταν από την Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών ράγισαν καρδιές και όπως ήταν αναμενόμενο έχουν κάνει το γύρο του  διαδικτύου, μετά την προβολή ενός συγκινητικού βίντεο στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο Τζόρνταν από τότε που ήταν τριών ετών ζει σε κέντρο ανάδοχης φροντίδας και η μόνη του ευχή πλέον είναι να βρεθεί μια οικογένεια να τον υιοθετήσει, αφού το μόνο που θέλει είναι να έχει τους δικούς του ανθρώπους, να τον αγαπούν και να μοιράζεται μαζί τους την καθημερινότητά του.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ζητούσε αν είχε τρεις ευχές, ο Τζόρνταν είπε ότι στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο μία: «Να έχω οικογένεια, οικογένεια και οικογένεια. Αυτές είναι οι μόνες ευχές που έχω», είπε ο 9χρονος που θέλει να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώνει. «Θέλω να έχω οικογένεια για να μπορώ να μιλάω μαζί τους όταν το χρειάζομαι».

Πάνω από 10.000 αιτήσεις υιοθεσίας

Τα λόγια του Τζόρνταν συγκλόνισαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν αιτήσεις υιοθεσίας για το παιδί. Πάνω από 10.000 αιτήσεις έχουν φτάσει στα γραφεία του κέντρου, ωστόσο εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα ήθελαν ο Τζόρνταν να υιοθετηθεί από μια οικογένεια στην Οκλαχόμα, ώστε να μπορεί να βλέπει τον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος υιοθετήθηκε ξεχωριστά.

Ο Κρίστοφερ Μάρλοου, ο οποίος εργάζεται στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Η.Π.Α. δήλωσε με χαρά πως επεξεργάζεται ήδη τις αιτήσεις υιοθεσίας που δέχτηκαν ώστε να επιλέξει την καταλληλότερη οικογένεια για τον μικρό Jordan.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με την εξέλιξη κι ελπίζω να βρεθεί πολύ γρήγορα ένα σπίτι για τον Jordan» πρόσθεσε.

Πηγή: politisonline.com