Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της κοινότητας Ποδοχωρίου στην Καβάλα, για τον θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή (2/6) έξω από το πομνιοστάσιό της.

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το γεγονός ως εγκληματική ενέργεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να δέχθηκε επίθεση από κάποιο ζώο.

Καβάλα: Πού στρέφονται οι έρευνες για τον θάνατο της 68χρονης
Η κτηνοτροφική μονάδα της 68χρονης είναι περίπου 300 μέτρα από το χωριό και την επισκεπτόταν καθημερινά. Η ιατροδικαστική εξέταση στη γυναίκα έδειξε επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών. Μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί στο στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο υπόπτων σε δύο άτομα.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο ανιψιός της

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από τον ανιψιό της, ο οποίος την αναζήτησε στο ποιμνιοστάσιο, αφού είχε καθυστερήσει να επιστρέψει. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγχωριανοί της στο Ποδοχώρι κάνουν λόγο για μια πολύ ήσυχη και ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να δέχθηκε επίθεση από ζώο
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης στο Ποδοχώρι διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού – ιδιοκτησίας της γυναίκας – άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Πηγή: politisonline.com