Ο Barack και η Michelle Obama, με αφορμή την 28η επέτειο του γάμου τους στις 3 Οκτωβρίου, αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα μέσω αναρτήσεών τους στο Instagram.

«Αγαπώ τον @BarackObama για το χαμόγελο του, το χαρακτήρα του και την καλοσύνη του. Είμαι ευγνώμων που τον έχω δίπλα μου σε οτιδήποτε και αν μας φέρει η ζωή», ανέφερε στην ανάρτησή της η Michelle Obama. Απηύθυνε μάλιστα και ένα μήνυμα προς τους Αμερικανούς ψηφοφόρους. «Και φέτος θέλουμε να σας ζητήσουμε κάτι- διαλέξτε έναν άνθρωπο στη ζωή σας που δεν θέλει να ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει», έγραψε. «Γράψτε μας για αυτό στα σχόλια σας! Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα της επετείου μας. Σ’ αγαπώ Barack».

Ο Barack Obama ανήρτησε με τη σειρά του μια τρυφερή φωτογραφία του με τη Michelle. «Ακόμα και με όλα όσα συμβαίνουν, ήθελα να ευχηθώ χαρούμενη επέτειο στον έρωτα της ζωής μου. Κάθε μέρα με την @MichelleObama με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα, καλύτερο άνθρωπο», έγραψε. Ο πρώην πρόεδρος δεν παρέλειψε να ζητήσει και εκείνος από τους συμπατριώτες του να ψηφίσουν. «Φέτος, ενώ εκτιμούμε τις ευχές σας, αυτό που θα θέλαμε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε πως δεν θα ψηφίσει. Βοηθήστε τον να κάνει εγγραφή. Βοηθήστε τον να προγραμματίσει τη ψήφο του. Πείτε του να μπει στο iwillvote.com για να ξεκινήσει. Χαρούμενη επέτειο Michelle. Σ’ αγαπώ».

Προτεινόμενα για εσάς

Πηγή: politisonline.com