Στη σύλληψη του γονέα, που σήμερα το πρωί επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων μετά και από την μήνυση  που κατέθεσε εις βάρος του το θύμα της επίθεσης.

Για το περιστατικό εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ σε κοινή τους ανακοίνωση, οι διευθυντές όλων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων καταδικάζουν το συμβάν, ζητώντας προστασία από τέτοιου είδους περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων, το περιστατικό έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολείου , όταν  μαθητής, συνοδευόμενος από τον 39χρονο πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του zarpanews.gr, όταν ο εκπαιδευτικός που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα να φορέσει το παιδί μάσκα, αυτός αρνήθηκε και επιτέθηκε στον καθηγητή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Πηγή: politisonline.com