Οι καταγγελίες εις βάρος του πατέρα Αντώνιου αλλά και άλλων στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου για  κακοποιητικές συμπεριφορές που φτάνουν ακόμα και στην ασέλγεια, δεν έχουν σταματημό. 

Γονείς καταγγέλλουν ότι έχουν να δουν δύο χρόνια τα παιδιά τους που φιλοξενούνται σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου, σύμφωνα με το protothema.gr, όπου αποκαλύπτονται και τρεις νέες υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται πως τα οικονομικά της οργάνωσης γίνονται «φύλλο και φτερό» από την οικονομική αστυνομία καθώς έχουν προκληθεί ερωτήματα για τη διαχείριση των εκατομμυρίων που έφταναν υπό τη μορφή δωρεών.

Παρόλα αυτά ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της ΜΚΟ δια του περιβάλλοντός του υποστηρίζει ότι όλα είναι ψέματα, ότι πρόκειται για «κακή κατασκευή σεναρίων» και παραπέμπει στον «χρόνο» ότι θα αποδείξει τους ισχυρισμούς του.

Παράλληλα, καταγγελίες γίνονται και από γονείς πως έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα να δουν τα παιδιά τους.

Γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή του Βόλου καταγγέλλουν ότι έχουν να δουν τα παιδιά τους για σχεδόν δύο χρόνια και ότι οι υπεύθυνοι της δομής αυτής έχουν εξαφανιστεί όταν επέμειναν στο αίτημα να τα συναντήσουν.

«Κάποια στιγμή το παιδί μου είπε “μαμά ο μπαμπάς είναι φυλακή, πότε θα βγει να είμαστε μαζί;”, εγώ το ρώτησα «γιατί μανούλα μου τι έγινε;” και αυτό μου είπε “εγώ δεν περνάω καλά, με χτυπάνε τα παιδιά και οι κυρίες”. Μετά σταμάτησαν οι επικοινωνίες, χώρισαν τα παιδιά», είπε μια μητέρα στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την ίδια το παιδί της είπε, επίσης, «μαμά το βράδυ κρύβω φαγητό κάτω από το μαξιλάρι μου, δεν χορταίνω». «Δεν έχω ξαναδεί τα παιδιά μου από τότε, δεν ξέρω αν ζούνε και αν είναι καλά», υποστήριξε.

«Μπορεί να τα έχουν δώσει τα παιδιά, δεν μας αφήνουν να τα δούμε, δεν επιτρέπου να τα δει η μάνα, δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, εδώ και 1,5 – 2 χρόνια συμβαίνει αυτό», καταγγέλλει από τη μεριά του ένας πατέρας.

Πηγή: politisonline.com