Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, απο 33χρονη, η οποία προσήχθη χθες, αφού εντοπίσηκε στην Παραλία Κατερίνης. Η γυναίκα ανήκε στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης, ενώ παλαιότερα υπήρξε και γειτόνισσά τους. Υπεβλήθη σε ανάκριση και σήμερα η προσαγωγή της τράπηκε σε σύλληψη. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, που διερευνούν την υπόθεση, η 33χρονη εξαπάτησε και έπεισε το μικρό κορίτσι να την ακολουθήσει, ενώ όταν πήγαν στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά, της έδωσε ναρκωτικά τα οποία είχε αναμείξει σε κάποιο ρόφημα. Τα κίνητρα για την αρπαγή του ανήλικου κοριτσιού, παραμένουν αδιευκρίνιστα. 

Η 33χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κατερίνη, έχοντας κόψει τα μαλλιά της, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το διαμέρισμα της Καλαμαριάς, αλλά και σε κάδο απορριμμάτων βρήκαν, μεταξύ άλλων, και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της απαγωγής της αλλά και της απελευθέρωσης της 10χρονης.

Εις βάρος της 33χρονης σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και σήμερα οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε για την παράξενη υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ.:

«Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Πηγή: politisonline.com