Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η Νανά Παλαιτσάκη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία τις κατά τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της συνεργασίας της με τον Μένιο Φουρθιώτη, το απόγευμα του Σαββάτου αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγγενικό της πρόσωπο την εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η τελευταία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγινε την Παρασκευή, όταν ανήρτησε εικόνες από τον εμβολιασμό της στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα», είχε γράψει η Νανά Παλαιτσάκη.

Εμβολιαστηκα στο Λαϊκό Απίστευτη τάξη, ευγενεια, ενημέρωση Α δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα

Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

Πριν από χρόνια την δημοσιογράφο είχε ταλαιπωρήσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, κατάφερε ωστόσο να το ξεπεράσει και να βγει νικήτρια από αυτή την άσχημη εμπειρία.

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς», είχε αναφέρει το 2016 σε συνέντευξή της.

Πηγή: politisonline.com