Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, όταν νταλίκα «καβάλησε» τα κιγκλιδώματα  και έπεσε από γέφυρα. Ο οδηγός του φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως ανέφερε η Τροχαία, το ατύχημα πραγματοποιήθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα, έκανε ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Η νταλίκα δίπλωσε στη μέση της Λ. Κηφισού και ο τράκτορας προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, καταλήγοντας στον παράδρομο, με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

image0

Στο εν λόγω  ατύχημα ενεπλάκη και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον επίσης ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τις Πρώτες Βοήθειες.

Εξαιτίας του ατυχήματος, προβλήματα σημειώθηκαν και στην κυκλοφορία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας.

image2

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Λόγω τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρου Κηφισού στο Ιψός της συμβολής της με την Ιερά Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού.

Πηγή: politisonline.com