Σοκ προκαλεί η αναπάντεχη είδηση πως το δεύτερο παιδί και  μοναχογιός της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, εγγονός του αξέχαστου  Έλβις Πρίσλεϊ, Benjamin Keough, βρέθηκε νεκρός, πιθανότατα βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Ο 27χρονος μοναδικός εγγονός του «βασιλιά της ροκ», (Η Λίζα – Μαρί, έχει τρία ακόμη κορίτσια), καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις με τον μουσικό Danny Keough, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Αμερικανικά ΜΜΕ, αυτοπυροβολήθηκε στο διαμέρισμά του στην περιοχή Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια, χρησιμοποιώντας όπλο.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο τα ΜΜΕ πέρα από τον Ατλαντικό, κάνουν λόγο πως ο ίδιος φέρεται να έστρεψε το όπλο στο στήθος του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός από αυτοπυροβολισμό ο 27χρονος εγγονός ...

Νεκρός σε ηλικία 27 ετών ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η κόρη του «βασιλιά Ελβις» είναι «συντετριμμένη και πονάει αφόρητα, αλλά προσπαθεί να μείνει δυνατή για τις δίδυμες 11χρονες κόρες της και την μεγάλη της κόρη, Ράιλι.

Στην φωτογραφία ο Μπέντζαμιν, με την μητέρα του, Λίζα – Μαρί, την αδελφή του, Ράιλι και την γιαγιά του, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ - Ποιος ήταν ο Benjamin Keough

Το λάτρευε αυτό το παιδί» αναφέρει δημοσίευμα…

Πηγή: politisonline.com