Μετά και τον τέταρτο κύκλο καταθέσεων που έδωσε στις ψυχολόγους-αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αναγνώρισε έναν νέο κύκλο ατόμων ως βιαστές της, εκδόθηκαν από την Ανακρίτρια τέσσερα εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν

Λίγο πριν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος που φέρεται να βίασε την 12χρονη από τα Σεπόλια τρεις φορές έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς έχουν τα πράγματα.

Τόνισε αρχικά πως «βρέθηκα με την 12χρονη για να γνωριστούμε. Ηθελα να τη βοηθήσω οικονομικά. Εγώ δεν έκανα χρήση ‘υπηρεσιών’. Εδωσα κάποια λεφτά χωρίς να γίνει κάτι το μεμπτό. Είμαι καλοκάγαθος, δυστυχώς ή ευτυχώς. Ανθρωπος με ευαισθησίες».

Συνέχισε (STAR) υποστηρίζοντας ότι «μου είχε πει ότι αυτό που έκανε, το έκανε χρόνια. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι ήταν 17,5 ή 18 ετών. Την ξαναρώτησα ότι την είδα και αυτή επέμενε ότι ήταν κοντά στα 18.

» Της είχα δώσει τα λεφτά σ’ ένα σταθμό του μετρό. Οτι είχα πάνω μου εκείνη τη στιγμή, 70-80 ευρώ. Κατάλαβα ότι είχε κάποιες δυσκολίες, της έδωσα τα λεφτά και της είπα αν έχω θα σου ξαναστείλω. Δεν έγινε και τίποτα».

Αναφερόμενος, τέλος, στο κίνητρο που είχε για τη συνάντησή τους είπε: «Την συνάντησα για να ακούσω γιατί το κάνει αυτό. Και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες. Είχα την περιέργεια να πω τη μαύρη μου αλήθεια.

» Εμαθα λοιπόν ότι αυτό που κάνει, το κάνει για λόγους βιοποριστικούς. Δεν είχαν να φάνε και ζούσαν με επιδόματα».

Πηγή: politisonline.com