Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας το δωδεκάχρονο κορίτσι οι δυο από τους 3 που συνελήφθησαν με εντάλματα για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ανύπαντρος αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κατ΄εξακολούθηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει κατάθλιψη και δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του, τα ραντεβού τα έκλεισε μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Ο 34χρονος από το Παγκράτι, κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής. Και αυτός είναι ανύπαντρος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Ο 34χρονος φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε τα ραντεβού με την 12χρονη, μέσω του ίδιου chat με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως κατέθεσαν στην ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης πρόσωπα από το οικογενειακό του περιβάλλον και ο γιατρός που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ.
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις συναντήσεις με την 12χρονη αλλά πραγματοποιήθηκαν οι δυο καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων.

Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έδωσε στο παιδί για τα δυο «ραντεβού» συνολικά 120 ευρώ αλλά αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι είχε σωματικές επαφές.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι συνάντησε την 12χρονη μια φορά τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς ωστόσο όπως ισχυρίστηκε να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή ενώ αναφέρθηκε και αυτό με τη σειρά του σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να επικαλέστηκαν συνομιλία τους με τη 12χρονη στην οποία στην ερώτηση τους για την ηλικία της εκείνη εμφανίζεται να τους απαντά 17.

Στην απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας, ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται, επίσης, να αρνήθηκε την κατηγορία.

Πηγή: politisonline.com