Συνταξιούχος ναυτικός είναι ο 57χρονος «Μιχάλης» που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Το όνομα «Μιχάλης» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στο instagram και με το οποίο ερχόταν σε επαφή με τη 12χρονη.

Ο 57χρονος, που έχει και μια κόρη 5 ετών, συνελήφθη στο σπίτι του στον Πειραιά χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση ενώ φέρεται να είναι συνεργάσιμος.  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες των Αρχών, ο 57χρονος φέρεται να εξέδιδε και αυτός την 12χρονη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να της έκλεινε ραντεβού με άνδρες όπως και ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος. 

Συνοδός στα ραντεβού της φρίκης

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών τού Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Η επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να πηγαίνει σε «ραντεβού» σε ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά 10 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει. 

Πηγή: politisonline.com