Σοκαριστικές στιγμές έζησαν όλοι οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου που ταξίδεψε από τη Θεσσαλία για το Βουκουρέστι της Ρουμανίας και παραβιάζοντας το όριο ύψους του δρόμου το καταπλάκωσε μια πινακίδα. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 53χρονος άνδρας από τη Λάρισα.

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει για το τροχαίο μια γυναίκα που ήταν στο μοιραίο λεωφορείο. Μιλώντας στο MEGA, η επιβάτιδα αναφέρει ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία, και περιγράφει τις δραματικές πρώτες στιγμές που έζησε όταν έγινε το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν 53χρονο από την Λάρισα.

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Η κυρία Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση «θολώνει» και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

Σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το λεωφορείο να πέφτει πάνω στη μεταλλική μπάρα υψομέτρησης και να συνθλίβεται.

Πηγή: politisonline.com