Ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις καταγγελίες σε βάρος προσώπων του θεάτρου, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος και προφυλακίστηκε.

Αρχικά, στην ερώτηση αν γνώριζε για τα όσα συνέβαιναν, ο ίδιος απάντησε: «Είχα ακούσει ψιθύρους. Φαντάστηκα ότι είναι ανυπόστατες κακοήθειες. Τελικά, χρειάστηκα να βγουν μπροστά γενναία κάποιοι και να καταγγείλουν αυτά που κατήγγειλαν για να ξεκινήσει η κάθαρση», ανάφερε στο ένθετο Secret.

Αναφέρθηκε ακόμη και στο πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας που τον έβαλε στο στόχαστρo, συνδέοντας το όνομά του με κύκλωμα παιδεραστίας. «Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου. Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας.

Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς», σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ίδιος σχολίασε παράλληλα και την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, επισημαίνοντας τα εξής: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

Πηγή: politisonline.com