Ο Μένιος Φουρθιώτης κατήγγειλε ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του από αγνώστους, το βράδυ της Παρασκευής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τηλεπαρουσιαστής ενημέρωσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ την αστυνομία ότι είδε έναν άνδρα, πεζό, να πυροβολεί έξω από την είσοδο της μονοκατοικίας του στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στον Διόνυσο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν τουλάχιστον δέκα κάλυκες, κάποιους στο φυλάκιο και κάποιους στην είσοδο του σπιτιού του.

Επισημαίνεται ότι ο ίδιος το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με την φρουρά της αστυνομίας που είχε αναλάβει την προστασία του.

Το αίτημά του μάλιστα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, και να μην εκτελεστεί η απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ που του αφαίρεσε τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του, δεν έγινε τελικά αποδεκτό .Πηγή: politisonline.com