Εμφανώς σοκαρισμένη, και με βουρκωμένα μάτια, η μητέρα τού μόλις 2 ετών κοριτσιού που ανασύρθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης (30/5), από αρδευτικό κανάλι στον Πύργο, δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.

Η ίδια εξηγεί στο Patrisnews.gr πώς χάθηκε από την προσοχή τους η μικρή Παναγιώτα, τονίζοντας ότι το παιδί δεν συνήθιζε να πηγαίνει κοντά στο αρδευτικό κανάλι.

Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Είχε ζητήσει το μωρό γάλα. Πήγα να της φτιάξω γάλα και μόλις βγήκα έξω η μικρή είχε εξαφανιστεί. Μετά δεν τη βρήκα. Φώναξα, ρώτησα τους άλλους, δεν την είδανε. Μετά πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, ήρθε και αρχίσανε και ψάχνανε. Η μικρή δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβότανε να κάνει μπάνιο το κορίτσι, δεν ήξερε να κάνει κιόλας. Δεν με αφήσανε να πάω να τη δω όταν την βρήκαν. Έχασα την μικρή μου Παναγιώτα».

Πύργος: Βρέθηκε νεκρό το παιδί μέσα σε κανάλι

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση για τον εντοπισμό της 2χρονης στον Πύργο, καθώς βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι. Ο θάνατος της, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, φαίνεται να οφείλεται σε πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι το 2χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5), και από τότε στήθηκε μεγάλη επιχείρηση των Αρχών, με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ με συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου έτσι ώστε να την εντοπίσουν.

Δείτε τι είπε η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού στον Πύργο:

Πηγή: politisonline.com