Σε μία ευγενική, όσο και απολύτως λογική δήλωση, καθώς και υπενθύμιση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προχώρησε  ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εν μέσω δημοσιευμάτων, που δεν αφορούν καθόλου στην ενημέρωση και που παραβιάζοντας την ιδιωτική ζωή, ενδεχομένως τραυματίζουν ανηλίκους και εν προκειμένω το ίδιο του το παιδί.

Από την πλευρά μας, βεβαιώνουμε το αυτονόητο. Ότι όλα  όσα αναφέρονται στην εν λόγω δήλωση, είναι και  θα γίνονται απολύτως σεβαστά, κάτι που στο PolitisOnline τηρούμε ούτως ή άλλως, καθώς δεν συγχέουμε ιδιωτικά ζητήματα, με την ενημέρωση, εξ’ ου και ουδέποτε δημοσιεύσαμε κάτι σχετικό με την ιδιωτική ζωή του Περιφερειάρχη Αττικής και της οικογένειάς του.

Τι αναφέρει στην δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

“Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιου μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας”.

Πηγή: politisonline.com