Κλειστά θα παραμείνουν στις 2 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα που λειτουργούν με click away, καθώς αυτή τη μέρα συνηθίζεται να πραγματοποιείται απογραφή.

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα συνεργεία αυτοκινήτων και καταστήματα που λειτουργούν με το σύστημα του «click away», μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο (07:00-21:00).

Η σχετική ανακοίνωση για την προαιρετική λειτουργία του λιανεμπορίου με click away στις 03/01 εκδόθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Ποια σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά την τρίτη μέρα του χρόνου

Σημειώνεται πως για την πρώτη Κυριακή του νέου έτους, έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα των αλυσιδών σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ στην αλυσίδα Μασούτης θα λειτουργήσουν επιλεγμένα καταστήματα με ωράριο 10:00 – 16:00. Τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν με ωράριο 9:00-17:00.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι καταναλωτές επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους την πρώτη Κυριακή του 2021 θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033 ή να συμπληρώσουν το ανάλογο έντυπο μετακίνησης.



Πηγή: politisonline.com