Σε ηλικία 82 ετών “έφυγε” στον ύπνο του, την Πέμπτη 8 Απριλίου ο γνωστός σκηνοθέτης Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της αξέχαστης Εθνικής μας Σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία τους συνέδεε βαθιά αγάπη. Ο θάνατός του, επήλθε από ανακοπή καρδιάς και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες “έσβησε” ήρεμα στον ύπνο του.

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της Αλίκης | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Την λάτρευε την αδελφή του. Ήταν ο πιο κοντινός άνθρωπος της Αλίκης και μιλούσε συχνά για εκείνη, όλα αυτά τα χρόνια, από τον θάνατό της και για την σχέση λατρείας που είχαν.

Τάκης Βουγιουκλάκης : Η λατρεία του για την Αλίκη και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο ίδιος έχασε κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του όταν πέθανε η Αλίκη, ενώ προσπαθούσε πολύ, να της δώσει κουράγιο κατά τη διάρκεια της μοιραίας περιπέτειάς με την υγεία της.

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της Αλίκης | ΣΚΑΪ

Την είδηση του θανάτου του, μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Open TV και όπως μετέδωσε ο γνωστός σκηνοθέτης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, υπήρξε ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος, ευγενής και γλυκός άνθρωπος. Ήταν παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την ηθοποιό Έφη Πίκουλα και έχουν έναν γιο τον Γιάννη Βουγιουκλάκη.

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της Αλίκης | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Πέθανε ο Τάκης Βουγιουκλάκης

Πηγή: politisonline.com