Διάθεση για χιούμορ είχε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην τεχνολογική σύνοδο που φιλοξενήθηκε σε χώρο της Καγκελαρίας. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο για τη σχέση της με την τεχνολογία.

«Τι είδους έξυπνη τεχνολογία έχετε στο σπίτι σας; Πότε λειτουργεί το πλυντήριό σας;» ήταν η ερώτηση με την απάντηση της Καγκελαρίου να είναι αφοπλιστική. «Για να είμαι ειλικρινής, ο σύζυγός μου ασχολείται με αυτά. Εκείνος το βάζει (το πλυντήριο)». «Το βράδυ ελπίζω» της ανταπάντησε η δημοσιογράφος. «Για να το βάλουμε το βράδυ θα χρειαζόμασταν πιο χοντρούς τοίχους για να μην το ακούω να λειτουργεί συνέχεια», αποκρίθηκε η κυρία Μέρκελ.

Η συνομιλία της με τη δημοσιογράφο περιείχε και άλλες αποκαλύψεις. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και τι αυτοκίνητο θα ήθελε να έχει σε 10 χρόνια. «Σε 10 χρόνια, όταν θα είμαι 76, ελπίζω να έχω ένα αυτόνομο αυτοκίνητο, ώστε όταν δεν θα μπορώ πια να οδηγώ τόσο καλά ή να βλέπω τόσο καλά, να μπορώ ακόμα να πηγαίνω στην εξοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.Πηγή: politisonline.com