Στην ομολογία ότι όντως ήταν αυτή που  πέταξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της άτυχης Ιωάννας, έναν χρόνο πριν στην περιοχή της Καλλιθέας, καθώς εκείνη πήγαινε στην εργασία της, προχώρησε η 35χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί από τις Αρχές και κρατείται στις φυλακές Θήβας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 35χρονη με τη συνοδεία του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, μετέβη νωρίς σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε εκ νέου για όσα την κατηγορούν. Η μεταγωγή της έγινε με άκρα μυστικότητα και η απόφασή της, να ομολογήσει ήρθε αιφνιδιαστικά.

Ομολόγησε η 35χρονη Εφη για την επίθεση με βιτριόλι – Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά | AgrinioNews

Η  35χρονη Έφη Κ. φέρεται να παραδέχθηκε την ειδεχθή πράξη της, λέγοντας πως είχε εμμονή με το άτυχο θύμα της, αλλά αρνείται πως σκόπευε να σκοτώσει την Ιωάννα και πως διερρευνοιύσε τρόπους να φτάσει στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν για να την αποτελειώσει.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο γάμος, το αίτημα φιλίας και οι εμμονές της 35χρονης

Η 35χρονη ζήτησε συγγνώμη, για τις φρικτές συνέπειες που προκάλεσε στην 34χρονη Ιωάννα, ελπίζοντας όπως είπε να γίνει δεκτή και υποστηρίζοντας, πως δεν είχε πρόθεση θανατηφόρας βλάβης.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη της απολογία, είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Έφη ένα χρόνο μετά | Pronews

Προ ημερών, η άτυχη Ιωάννα στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανατριχιαστική επίθεση περιέγραψε χαρακτηριστικά όσα βίωσε εκείνη τη στιγμή, αλλά και τη ζωή της σήμερα, περίπου έναν χρόνο μετά το συμβάν.

Πηγή: politisonline.com