Ο Μπόρις Τζόνσον βιαζόταν να φύγει από τη Ντάουνινγκ Στριτ, η Κάρι καθυστερούσε και παραλίγο να πέσει πάνω σε κολώνα, την ώρα που την κρατούσε από το χέρι.

Η σύζυγος του πρώην- πλέον- πρωθυπουργού της Βρετανίας ήθελε να πάρει τον χρόνο της και να αποχαιρετήσει τον κόσμο με τον οποίο συναναστρεφόταν τόσο καιρό, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τους.

Την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Τζόνσον παρακολούθησαν βουλευτές και άλλοι συνεργάτες του, με τη σύζυγό του να είναι εμφανώς λυπημένη που έφευγε. Και την ώρα που περπατούσαν προς το θωρακισμένο Range Rover τους, όπου ήταν μέσα τα δύο παιδιά τους, Wilf και Romy, η Κάρι βρισκόταν ακόμα στη μέση του αποχαιρετισμού της αλλά ο Τζόνσον βιαζόταν!

«Ο τρόπος που ο Μπόρις έσυρε την Κάρι μακριά από την Ντάουνινγκ Στριτ και μέσα στο πλήθος ήταν τόσο περίεργος και αστείος. Ήταν λίγα δευτερόλεπτα από το να γίνει ένα με αυτή την κολώνα», σχολίασε ένας τηλεθεατής, σύμφωνα με τη Daily Mail ενώ ένας άλλος είπε ότι «ο Μπόρις το έβαλε στα πόδια και έσυρε την Κάρι μαζί του».Πηγή: politisonline.com