Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, έχοντας αποκτήσει μια πολύ στενή επαφή με την φύση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται μάλιστα τόσο η σύζυγός του, Άννα Δημητρίεβιτς, όσο και οι δύο κόρες τους.

Πολύ συχνά ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινή του ζωή. Αυτή τη φορά επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απολαμβάνει το μπάνιο του γυμνός μαζί με φίλους του, γράφοντας το εξής σχόλιο:

«Η ανδροπαρέα δεν είναι μόνο κάτι τύποι καθισμένοι σε ένα καναπέ που πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσα και βλέπουν κάποιον αγώνα στην tv.. συνήθως έτσι μας δείχνουν οι διαφημίσεις. (Και αυτό μια χαρά είναι που και που, αλλά όχι Μόνο αυτό.) Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση. Βουτάει στα ποτάμια το χειμώνα, μετά κάθεται γύρω από την φωτιά, κάνει ουσιαστικές συζητήσεις και δεν φοβάται να εκφράζει τα συναισθήματα.

Η παρέα αυτή έχει όλες τις ηλικίες από 20 μέχρι τα 60 και όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.. Μάλλον ξανά μαθαίνουμε και θυμόμαστε πώς να υπάρχουμε ως Άνδρες χωρίς εγωισμό χωρίς διαγωνισμό χωρίς σύγκριση, χωρίς αρχηγιλίκι. Μαθαίνουμε πώς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι και τις οικογένειές μας. Αυτό το βρίσκω πολύτιμο. Ευχαριστώ».Πηγή: politisonline.com