Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος έγινε viral για τα γαλλικά του, απαντά με χιούμορ στα σχόλια που δέχθηκε.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μετά από την ακροαματική διαδικασία στις Βρυξέλλες κατά την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της Εύας Καϊλή σχετικά με την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι, προέβη σε δηλώσεις, μιλώντας γαλλικά.

Η προφορά του όμως δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, αν και σε άλλες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως γνωρίζει τη γλώσσα, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του, «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)» να ακουστεί ως «Κορωπί».

Όπως ήταν φυσικά, οι χρήστες στα social media δεν άφησαν ασχολίαστες τις ξενόγλωσσες δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου. Μάλιστα, δημιουργήθηκαν διάφορα χιουμοριστικά βίντεο και memes με τα γαλλικά του, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η απάντηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για τα γαλλικά του:

Ο δικηγόρος, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια που άκουσε με αυτοσαρκασμό, αναγνωρίζοντας την κακή προφορά του.

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι παράλληλα με τη δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e) και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ (Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: politisonline.com