Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από την μέρα όπου ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να αποποιηθούν τον βασιλικών καθηκόντων τους και να μετακομίσουν στο Λοσ Άντζελες

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Vanity Fair, ο πρίγκιπας Χάρι περνά τον χρόνο του «μιλώντας με φίλους και συναδέρφους» στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω βιντεοκλήσεων, αλλά νιώθει λίγο περίεργα χωρίς δουλειά ή φίλους στο Λος Άντζελες.

«Είναι μια πολύ περίεργη στιγμή για όλους μας, αλλά νομίζω πως στον Χάρι αυτό που λείπει είναι να έχει μια σταθερότητα. Δεν έχει φίλους στο Λος Άντζελες όπως η Μέγκαν Μαρκλ και δεν έχει και δουλειά», αναφέρει η ίδια πηγή.

Την ίδια ώρα, το Entertainment Tonight, γράφει πως  ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν «έρθει ξανά σε επαφή» και συνομιλούν στο τηλέφωνο, με τα δύο αδέρφια να νιώθουν μια ανακούφιση.

«Κάνουν βιντεοκλήσεις, γιορτάζουν έτσι τα οικογενειακά γενέθλια, και νομίζω πως η ασθένεια του πατέρα τους – κόλλησε κορωνοϊό – τους ανάγκασε να σηκώσουν το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν και πάλι. Ο πρίγκιπας Χάρι λείπει πολύ στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, και κυρίως το γεγονός πως δεν είναι πλέον καθημερινό μέρος της ζωής τους». αναφέρεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δούκας του Σάσεξ είπε σε φίλους πως «δεν μπορεί να πιστέψει» πόσο έχει αλλάξει η ζωή του. Μάλιστα, είπε σε φίλους ότι πραγματικά του λείπει ο Στρατός αλλά και η συντροφικότητα που ένιωθε όταν ήταν εκεί. «Λέει σε φίλους πως δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή του έχει ανατραπεί».

Ο πρίγκιπας Χάρι διατηρεί τον τίτλο του στον στρατό και έχει επιμείνει πως θα «συνεχίσει την ακλόνητη υποστήριξή του στην στρατιωτική κοινότητα υπό μια πιο ανεπίσημη ιδιότητα». Κι αυτό διότι, μετά το Megxit, έπρεπε να εγκαταλείψει τον στρατιωτικό του ρόλο, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγού του Βασιλικού Ναυτικού και του Επίτιμου Διοικητή του RAF Honington.
 

Πηγή: politisonline.com