Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές Σεπτέμβρη, μπορεί να φορέσει και πάλι τη στολή του Batman, καθώς ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Παρότι από την Warner Bros δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ η ταυτότητα του μέλους των γυρισμάτων που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό, τα ΜΜΕ σε Βρετανία και ΗΠΑ μετέδωσαν πως αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σε καραντίνα ο Ρόμπερτ Πάτινσον και εργαζόμενοι στην ταινία
Από τις 3 Σεπτεμβρίου τα γυρίσματα στο Λονδίνο σταμάτησαν, ενώ τόσο ο Ρόμπερτ Πάτινσον, όσο και εργαζόμενοι που ήρθαν σε στενή επαφή με τον ηθοποιό τέθηκαν σε καραντίνα. Παρότι ορισμένες εργασίες εξακολούθησαν, στην ουσία η ταινία Batman μπήκε και πάλι σε αναμονή, όπως και πριν έξι μήνες, όταν ξεκίνησε η πανδημία.

Εκπρόσωπος της Warner Bros ανακοίνωσε στο αμερικανικό Variety πως «μετά το κρούσμα κορωνοϊού και την προληπτική καραντίνα, τα γυρίσματα επανεκκίνησαν για την ταινία Batman στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Είναι γνωστό εδώ και μήνες πως ο νέος Μπρους Γουέιν, ο Αμερικανός κροίσος της Γκόθαμ που ντύνεται Batman για να καταδιώξει το έγκλημα, θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Σε ένα σκοτεινό τρέιλερ, ο υπερήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σειρά από ειδεχθή εγκλήματα, στα οποία ο θύτης φροντίζει να αφήνει πάντα ένα σημείωμα με αποδέκτη τον Batman.

Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ του Batman
Το τρέιλερ παρουσιάστηκε σε μια διαδικτυακή εκδήλωση της DC, της εταιρείας κόμικ όπου ανήκει ο Batman με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της νέας ταινίας, Ματ Ριβς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα αναμένεται να δούμε στο φιλμ.

Ο Γρίφος, που προφανώς κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα με τα μηνύματα προς τον Batman, δεν είναι ο μόνος «κακός» στην ταινία, όπου θα δούμε τη Ζόι Κράβιτς στον ρόλο της Κατγούμαν, αλλά και τον Κόλιν Φάρελ να ερμηνεύει τον θρυλικό Πιγκουίνο, όπου διέπρευσε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια ο Ντάνι Ντεβίτο.

Τον Οκτώβρη του 2021 η πρεμιέρα του Batman
Σύμφωνα με τον σεναριογράφο, η ταινία Batman θα συναντήσει τον σκοτεινό ιππότη δύο χρόνια αφότου έχει φορέσει τη στολή και θα ξεδιπλώσει μια ιστορία διαφθοράς που φτάνει ως την αχανή αυλή της έπαυλης της οικογένειας Γουέιν.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου μέσα στο Σεπτέμβριο, καθώς είχαν αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία Batman άλλωστε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου, με τρεις μήνες καθυστέρηση.

Πηγή: politisonline.com