Σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ αποφασίσει να γράψει ξανά στο Twitter, τότε κινδυνεύει να χάσει εκατομμύρια δολάρια.

Παρά τις προσπάθειες του νέου ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ, να το χρησιμοποιήσει ξανά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής επέμεινε ότι είναι ικανοποιημένος από τη δική του πλατφόρμα.

Διαβάστε επίσης: Έλον Μασκ: Επανέφερε τον λογαριασμό του Τραμπ στο Twitter

Ήταν μετά την αναστολή των λογαριασμών του από τα mainstream social media που ο Ντόναλντ Τραμπ ίδρυσε την Truth Social. Μετά από συμφωνίες που έχει συνάψει, σε περίπτωση που κριθεί ότι υποτιμά την Truth Social, θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με μηνύσεις.

Η επαναφορά του λογαριασμού του στο Twitter έρχεται σε μια κομβική συγκυρία για τον 45ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο.

Το παραθυράκι για επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες που εξετάζουν το θέμα, θα μπορούσε να επιστρέψει στο Twitter υπό έναν όρο. Αυτό που απαιτείται είναι να δώσει προτεραιότητα στη δική του πλατφόρμα. Έτσι ενδεχομένως να αποφύγει και τις νομικές προστριβές που θα του στοιχίσουν σε κάθε περίπτωση εκατομμύρια δολάρια.

Φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να υποχρεούται να κάνει οποιαδήποτε ανάρτηση στο TruthSocial και να μην μπορεί να κάνει την ίδια ανάρτηση σε άλλη πλατφόρμα χωρίς να έχουν περάσει έξι ώρες.

Σε πρόσφατη ομιλία του, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως γνώριζε τη δημοσκόπηση που διενήργησε στο Twitter για την επιστροφή του ο Έλον Μασκ.

«Μαθαίνω πως ο κόσμος θέλει να επιστρέψω στο Twitter. Δεν βλέπω κάποιο λόγο για να επιστρέψω».

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις εξελίξεις μετά το κύμα απολύσεων στο Twitter. «Mπορεί να τα καταφέρει, μπορεί και όχι».

Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter συγκέντρωνε 88 εκατομμύρια ακολούθους πριν μπλοκαριστεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του που υποκίνησαν την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Πηγή: politisonline.com