Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν οι επιθέσεις ανηλίκων σε ανήλικους με τα περιστατικά να αυξάνονται δραματικά. Η τελευταία σύλληψη είναι ενός 18χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δύο 17χρονους κοντά στον Ηλεκτρικό Σταθμό στο Νέο Ηράκλειο.

Οι δύο νεαροί, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έδωσαν ραντεβού με τους δράστες στο Νέο Ηράκλειο για να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως, οκτώ άτομα έκαναν επίθεση στον 17χρονο, τον οποίο χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας του τραύματα σε πλάτη και σε πόδια ενώ χτύπησαν και τον φίλο του.

Περαστικοί που είδαν τη συμπλοκή παρενέβησαν για να τους χωρίσουν και τότε οι δύο 17χρονοι μπόρεσαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε καφετέρια. Στην καφετέρια ο 17χρονος διαπίστωσε ότι φέρει τραύματα στα πόδια και στην πλάτη και ότι αιμορραγεί.

Έτσι μετέβη με το φίλο του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του έκαναν ράμματα στα πόδια και στην πλάτη, διαπιστώνοντας ότι το τραύμα στην πλάτη επέφερε τραύμα και στον πνεύμονα, το οποίο έπρεπε να τεθεί υπό παρακολούθηση. Εκεί παρέμεινε νοσηλευόμενος στη θωρακοχειρουργική κλινική του ΚΑΤ.

Πηγή: politisonline.com