Κ. Μπακογιάννης: «Αυτό που επιδιώκουμε είναι να επιστρέψουμε στους κατοίκους της περιοχής όλα όσα στερήθηκαν».

O Δήμος Αθηναίων, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τις μεγάλες κυριακάτικες παρεμβάσεις καθαρισμού, βρέθηκε σε μία περιοχή όπου για πολλά χρόνια ήταν ζητούμενο η καθαριότητα και η φροντίδα των δημόσιων χώρων.

Ειδικότερα, η ομάδα καθαριότητας του Δήμου, με περισσότερα από 20 πλυστικά και απολυμαντικά μηχανήματα, επιδόθηκε στην απολύμανση, το πλύσιμο με καυτό νερό και το σφουγγάρισμα, στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής και της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

«Πρόκειται για μία από τις δεκάδες επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται κυρίως στις γειτονιές της Αθήνας, ώστε να διατηρούνται καθαρές αλλά και υγειονομικά προστατευμένες. Ο Αγ. Παντελεήμονας είναι μία από τις περιοχές της πόλης που ανήκουν στον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου Αθηναίων για την συνολική αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της, τόσο με την διαρκή φροντίδα όλων των σημείων της όσο και με παρεμβάσεις υποδομών που ήδη έχουν δρομολογηθεί, όπως οι ασφαλτοστρώσεις».

Κ. Μπακογιάννης: Aυτό που επιδιώκουμε είναι να επιστρέψουμε στους κατοίκους της περιοχής όλα όσα στερήθηκαν

Με αφορμή τη συγκεκριμένη επιχείρηση καθαριότητας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε τα εξής: «Ο Άγ. Παντελεήμονας έχει πονέσει πολύ από την απουσία του Δήμου στις γειτονιές του εδώ και πολλά χρόνια. Είναι όμως από εκείνες τις περιοχές που σε προηγούμενες δεκαετίες αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για την Αθήνα και αυτό που επιδιώκουμε είναι να επιστρέψουμε στους κατοίκους της όλα όσα στερήθηκαν. Κυρίως την καθημερινή παρουσία μας με όλες τις υπηρεσίες μας, για να αποκτήσει και πάλι την ποιότητα ζωής που αξιώνουν οι άνθρωποί της».

Καθημερινή παρουσία του δήμου στον Άγ.Παντελεήμονα και σε κάθε γειτονιά. Η σημερινή μεγάλη παρέμβαση με απολύμανση και…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

 Πηγή: politisonline.com