Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η καταγγελία γονέα, ο οποίος μίλησε δημόσια για το bullying που δέχεται η 7χρονη κόρη του στο σχολείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, η 7χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της.

Η 7χρονη αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισαν στο σπίτι και από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το σοκαριστικό περιστατικό.

Νέα καταγγελία

Η 7χρονη όμως όπως φαίνεται από νέα καταγγελία δεν είναι το μοναδικό παιδί που δέχεται σχολικό εκφοβισμό.

Ενώ διερευνάται η υπόθεση της 7χρονης, η μητέρα ενός άλλου παιδιού έχει μεταβεί στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την μητέρα αγοριού που φοιτά στο σχολείο της 7χρονης, ο γιος της δέχθηκε επίθεση την Πέμπτη, με την ίδια να μεταβαίνει ακριβώς την επόμενη μέρα στη ΓΑΔΑ, δηλαδή σήμερα, να καταγγείλει το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Η καταγγελία του πατέρα της 7χρονης

Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο πατέρας του παιδιού στο Live News, το σχολείο δεν τους ενημέρωσε.

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» λέει ο πατέρας της 7χρονης.

Το παιδί πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού σε σχολείο της Αττικής και «ήταν πολύ συγχυσμένο». «Μας είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη» λέει ο πατέρας.

Η 7χρονη αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισαν στο σπίτι και από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το σοκαριστικό περιστατικό.

Η οικογένεια θα κινηθεί νομικά ώστε «όχι μόνο το δικό μου παιδί αλλά όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο σχολείο».

Πηγή: politisonline.com