Αντιμέτωπος με μία ακόμα κατηγορία για βιασμό βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του σκηνοθέτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό.

Η δίωξη ασκήθηκε βάσει της μήνυσης που είχε καταθέσει στις αρχές Μαρτίου νεαρός άνδρας, μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου,

Πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά μηνυτή που έχει στραφεί κατά του Δημήτρη Λιγνάδη υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο το 2018.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε, έδωσε έγγραφες εξηγήσεις διά υπομνήματος αρνούμενος την κατηγορία. Υποστήριξε δε, ότι δεν γνωρίζει καν τον μηνυτή και πως το περιεχόμενο της μήνυσης αποτελεί φανταστικό σενάριο.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας είχαν μπει και οι αναφορές του μηνυτή ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης του είχε επιδείξει πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του, ωστόσο από την σχετική έρευνα που διενεργήθηκε μέσω της αστυνομίας δεν προέκυψε κάτι μεμπτό.

Στη συνέχεια η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19η τακτική ανακρίτρια, η οποία αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος είναι προφυλακισμένος και κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα Τριπόλεως.

Τι ακριβώς καταθέτει ο μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη

Όπως προαναφέρθηκε ο καταγγελλόμενος βιασμός έγινε μέσα στο διαμέρισμα του προφυλακισμένου σκηνοθέτη, το οποίο και περιγράφεται λεπτομερώς στη μήνυση και διεπράχθη ενόσω ο καταγγέλλων, όπως ισχυρίζεται, είχε χάσει τις αισθήσεις του.

«Κάποια στιγμή ο μηνυόμενος πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε, φέρνοντάς μου ένα επιπλέον ποτήρι ουίσκι, το οποίο λόγω της εντονότατης ψυχικής υπερδιέγερσης και αμηχανίας που ένιωθα, ήπια μονορούφι. Ξαφνικά ένιωσα το σώμα μου να πυρακτώνεται, το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου, θόλωσε η όρασή μου και άρχισα να χάνω την αίσθηση του περιβάλλοντος. Σωριάστηκα λιπόθυμος στον καναπέ.

Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω…

Όταν ξύπνησα, δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει, βρέθηκα ξαπλωμένος στον καναπέ και γυμνός από τη μέση και κάτω… Ζαλισμένος όπως ήμουν και χωρίς να έχω επανακτήσει πλήρως τον έλεγχο των αισθήσεών μου, τον ρώτησα ”τι έγινε, τι μου έκανες;” κι αυτός με σαρκαστικό ύφος μού απάντησε ”έλα τώρα που δε σ’ άρεσε”…

Ουρλιάζοντας, του είπα ”ρε π…, τι μου έκανες ρε κ…”, και ταυτόχρονα, με όση δύναμη είχα, του έριξα ένα πολύ δυνατό χαστούκι», περιγράφει επί λέξει μεταξύ άλλων ο μηνυτής.

Πηγή: politisonline.com