Η Σάλμα Χάγιεκ έχει χιούμορ φαίνεται. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός, έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της, μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, όμως ένα video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αναδεικνύει το αστείο και φλογερό της ταμπεραμέντο.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με μία throwback ανάρτηση δημοσίευσε μια αστεία στιχομυθία που είχε με τη Σάλμα Χάγιεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου «Berlinale», που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εκεί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος υπενθύμισε στη Σάλμα Χάγιεκ ότι την πρώτη φορά που τη συνάντησε πριν από περίπου 20 χρόνια στις Κάννες, μόλις έμαθε ότι είναι Ελληνας, του είπε κάτι πολύ ελληνικό…

«Μου αρέσουν τα μάτια σου», ανέφερε η Σάλμα Χάγιεκ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όμως μετά από πέντε χρόνια που ξανασυναντήθηκαν και εκείνος της είπε την ίδια φράση, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι μου λέτε, κύριε».

Το αστείο είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θύμισε το περιστατικό στη Σάλμα Χάγιεκ… εκείνη του είπε πως την μπερδεύει με… την «άλλη», την Πενέλοπε Κρουζ! Ή, όπως παραδέχθηκε λίγο αργότερα, «θα ήμουν λίγο περισσότερο κουρασμένη εκείνη την ημέρα».

Δείτε την ανάρτηση με το throwback video, του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με την εκρηκτική Σάλμα Χάγιεκ:

 

Πηγή: politisonline.com