Η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η οποία ετοιμάζεται προσεχώς να παρουσιάσει στο Ηρώδειο την παράσταση για την Μαρία Κάλλας, μίλησε στη Real Life και αποκάλυψε ότι λατρεύει τη χώρα μας και σκέφτεται να αγοράσει σπίτι στην αγαπημένη της Πάρο.

Στην ερώτηση «Τι σας γοητεύει στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτεστε πολύ συχνά κάνοντας διακοπές στην Πάρο; Αληθεύει ότι σκέφτεστε να αγοράσετε σπίτι εκεί; Ακούγεται ότι το έχετε ήδη κάνει…», η ίδια απάντησε:

«Θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά όχι, δεν το έχω ακόμα! Την αγαπώ την Ελλάδα και είναι πολύ κοντά στην κουλτούρα μου. Έτσι, όταν είμαι εδώ, όλη αυτή η μεσογειακή διάθεση μου βγαίνει και νιώθω τόσο οικεία. Αγαπώ την Ελλάδα και λατρεύω την Πάρo».

Επί του ερωτήματος «Τον καιρό αυτό είστε εδώ προκειμένου να παρουσιάσετε στο Ηρώδειο την παράσταση «Μαρία Κάλλας, επιστολές και αναμνήσεις». Όσο καιρό σκύψατε πάνω από το φαινόμενο Κάλλας για να «φωτίσετε» τις επιστολές αλλά και τις αναμνήσεις της, τι συμπέρασμα βγάλατε για εκείνη;» τοποθετήθηκε ως εξής:

«Ήταν μοναδική! Ιδιαίτερη. Συναρπαστική. Μια απόλυτη ντίβα, ένα πλάσμα γεμάτο ζωή, που είχε, όμως, στοιχεία ενός αγγέλου! Και είμαι ευτυχής που «φωτίζω» κρυφές και άγνωστες πτυχές της ζωής της μέσα από τις επιστολές αυτές, που βασίζονται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas», στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια κατά τη διάρκεια 30 ετών».

Πηγή: politisonline.com