Η Επιστροφή της Δραματικής Σειράς «Η Γη της Ελιάς» με Ανατροπές και Αγωνία

Η Επιστροφή της Δραματικής Σειράς «Η Γη της Ελιάς» με Ανατροπές και Αγωνία

Η δραματική σειρά του MEGA «H γη της ελιάς» επέστρεψε με μια συναρπαστική πλοκή που ανανεώνει την αγωνία γύρω από τις εξελίξεις της σειράς. Νέες προκλήσεις και ανατροπές προκύπτουν στη μικρή κοινωνία της Μάνης: Η Ειρήνη πέφτει θύμα απαγωγής, η Νόρα καταστρώνει σκοτεινά σχέδια με πρώτον στόχο τη μικρή Αγγελική, ενώ η Άννα ανακοινώνει στον Πότη ότι είναι έγκυος. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης συλλαμβάνεται για φόνο και η Αντιγόνη επιστρέφει από το Λονδίνο για να διεκδικήσει την κόρη της.

Ο Κουράκος ερευνά την απαγωγή του παιδιού, ενώ παράλληλα δέχεται ερωτικές πιέσεις από τη Νάνσυ. Η Χάιδω αναλαμβάνει τα καθήκοντα του δημάρχου, καθώς ο Ισίδωρος θα απουσιάσει από την Αθήνα για αρκετές μέρες. Ο Δημοσθένης, μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου του που τον ανησυχεί, ανοίγει τις «δουλειές» του στη Βουλγαρία, αλλά υποψιάζεται ότι πίσω από το χτύπημα κρύβεται ο Μιχάλης Χατζής.

Οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 23 έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00 περιλαμβάνουν καταστάσεις έντονου συναγωνισμού και συγκρούσεων. Η Ειρήνη βιώνει στιγμές αγωνίας στα χέρια των απαγωγέων, ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία απευθύνονται στον Κουράκο για να δηλώσουν την εξαφάνισή της. Η Χάιδω και η Βασιλική μετακομίζουν σε νέο σπίτι, και ο πατήρ Τιμόθεος οργανώνει αγιασμό στο νέο καφενείο του Πότη.

Με το πέρασμα των γεγονότων, η Αριάδνη αναπτύσσει μια ακαταμάχητη έλξη προς τον Κουράκο, ενώ η Νόρα έχει θέσει στο στόχαστρο τη Φιλιώ, σχεδιάζοντας την απαγωγή της μέσω του υποκόσμου. Η δήλωση εγκυμοσύνης της Άννας φέρνει χαρά στον Αποστόλη, ενώ η Ξένια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας από την Ασπασία να της επιστρέψει το μωρό, κρυφά από τον Δημοσθένη.

Η επιστροφή της Αντιγόνης στην Μάνη προκαλεί αναστάτωση, καθώς φέρνει στην επιφάνεια πολλές αλήθειες και διεκδικήσεις. Ο Μιλτιάδης γίνεται μάρτυρας μιας αποτρόπαιης πράξης, εμπλέκεται σε grave καταστάσεις και συνάμα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Η αγωνία κορυφώνεται, με τους ήρωες να αναμετρούνται με τις επιλογές τους και τις συνέπειές τους.

Πηγή: tanea.gr