Η Ιμάν Κελίφ λάμπει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ως Ολυμπιονίκης και σύμβολο δύναμης

Η Ιμάν Κελίφ λάμπει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ως Ολυμπιονίκης και σύμβολο δύναμης

Η Ιμάν Κελίφ, μια σημαντική προσωπικότητα από την Αλγερία και Ολυμπιονίκης στην πυγμαχία, έκανε εντύπωση στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου παρακολούθησε το show του οίκου Bottega Veneta για την άνοιξη 2025. Στην εκδήλωση, συνοδευόταν από διάσημους καλεσμένους όπως η Κένταλ Τζένερ, ο A$AP Rocky και η Τζούλιαν Μουρ, κερδίζοντας τα βλέμματα με την εκλεπτυσμένη της εμφάνιση. Φορούσε ένα εντυπωσιακό κίτρινο σουέντ shacket και μαύρο δερμάτινο παντελόνιο, ενισχύοντας τη δυναμική της παρουσία που ξεπερνά τα όρια του αθλητισμού.

Η Ιμάν Κελίφ είναι η πρώτη Αλγερινή που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην πυγμαχία γυναικών, σημειώνοντας ιστορική επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη μετά το 1996. Ενώ η πορεία της συνοδευόταν από αποδοκιμασίες και επικρίσεις, όπως ότι «αγωνίζεται ως άνδρας», αυτοί οι ισχυρισμοί διαψεύστηκαν από άτομα που τη γνωρίζουν από μικρή ηλικία. Παρά τα εμπόδια, η Κελίφ διατήρησε την αφοσίωσή της στον αθλητισμό.

Η νίκη της αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς με υπερηφάνεια δήλωσε: «Η τιμή μου είναι άθικτη», εν όψει των επιθέσεων που δέχτηκε στα social media. Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, προβάλλει ένα ισχυρό μήνυμα: «η δύναμη και η αξιοπρέπεια υπερβαίνουν κάθε αμφισβήτηση». Η συμμετοχή της σε έναν κορυφαίο οίκο μόδας και οι πρόσφατες φωτογραφίσεις της για ένα γαλλικό ινστιτούτο ομορφιάς ενισχύουν την επιρροή της τόσο στον αθλητισμό όσο και στη μόδα.

Πηγή: tanea.gr