Εννέα ολόκληρα χρόνια κρατούσε κλειστό το στόμα της μια ανήλικη από την Ινδία, για τα όσα φρικτά υπέφερε στα χέρια του πατέρα της μητέρας της από την τρυφερή ηλικία των 5 χρόνων. Στα 14 της πια, δεν άντεξε τον εφιάλτη και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η πρωτοφανούς αγριότητας σεξουαλική κακοποίησή της.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο σε μια παιδική χαρά του Ρεθύμνου το 14χρονο κορίτσι, που είχε αυτοτραυματιστεί στα χέρια με αιχμηρό αντικείμενο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί, εμπιστεύθηκε τους γιατρούς και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των μαρτυρίων που βίωνε από το 2013 ή 2014 ως το 2020, όταν ήταν έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του παππού της.

Όπως περιέγραψε, ο 68χρονος -σήμερα- παππούς της την υποχρέωνε να βλέπει ταινίες πορνό από τότε που ήταν μόλις 4 χρόνων και την θώπευε στα απόκρυφα σημεία της, ενώ ένα χρόνο αργότερα άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά και μάλιστα την βίασε για πρώτη φορά στην τουαλέτα του σπιτιού του! Η εμετική δραστηριότητα του ηλικιωμένου Ινδού σταμάτησε το 2020, όταν η ανήλικη που ήταν πλέον 12 χρόνων, ζήτησε τη βοήθεια του αδελφού της ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και εκείνος τη γλίτωσε από έναν ακόμη βιασμό!

Οι γιατροί ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Μυλοποτάμου και η 14χρονη, που παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, έδωσε παρουσία τους λεπτομερή κατάθεση για όσα φρικτά πέρασε. Η δικογραφία ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, εστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και ο ανακριτής Ρεθύμνου σε βάρος του 68χρονου Ινδού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθη σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Πηγή: politisonline.com