Απίθανη τραγωδία στο Λονδίνο με έφηβο θύμα επίθεσης κατά με μαχαίρι

Απίθανη τραγωδία στο Λονδίνο με έφηβο θύμα επίθεσης κατά με μαχαίρι

Ένας έφηβος, μόλις 15 ετών, έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση με μαχαίρι στη νοτιοανατολική περιοχή του Λονδίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Το αγόρι βρέθηκε τραυματισμένο μετά από κλήση που οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν σχετικά με ταραχές σε μια κατοικημένη περιοχή του Woolwich, περίπου στις 6:35 μ.μ. την Κυριακή.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος, μια γυναίκα 43 ετών που διαμένει στην περιοχή για 14 χρόνια, δήλωσε ότι επιχείρησε να βοηθήσει τον έφηβο καθώς βρισκόταν αιμόφυρτος στο δρόμο έξω από το διαμέρισμά της. «Άκουσα φωνές από την άλλη πλευρά του δρόμου που φώναζαν: ‘Κάποιος μαχαιρώθηκε’. Έτρεξα κοντά και είδα κάποιον πεσμένο μπρούμυτα. Είχα την αίσθηση ότι δεν αιμορραγούσε αρκετά. Προσπάθησα να σταματήσω την αιμορραγία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο», περιέγραψε η μάρτυρας.

Η γυναίκα θυμάται τον 15χρονο να της λέει «είμαι 15, μην με αφήσετε να πεθάνω», και της απάντησε ότι δεν θα τον αφήσει να πεθάνει. Περιέγραψε τον έφηβο ως «το πιο ευγενικό παιδί της γειτονιάς». Αν και δεν τον γνώριζε καλά, σημείωσε ότι πάντα χαιρετούσε και ήταν ευγενικός με τους γείτονές του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις σχετικά με το περιστατικό, που έρχεται λίγο πριν την εφαρμογή σε εθνικό επίπεδο της απαγόρευσης των όπλων τύπου «ζόμπι», με στόχο την μείωση των εγκλημάτων με μαχαίρι.

Πηγή: tanea.gr