Ένα τετράχρονο κορίτσι στην Αυστραλία, εγκλωβίστηκε σε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης παιχνιδιών κατά την προσπάθεια της να κλέψει ένα παιχνίδι.

Πρόκειται για μια μηχανική κατασκευή, όπου ρίχνεις ένα κέρμα και προσπαθείς να οδηγήσεις τη δαγκάνα στο παιχνίδι που θέλεις να αποκτήσεις. Εάν η δαγκάνα το πιάσει, κερδίζεις, αλλιώς έχεις χάσει τα χρήματά σου.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η τετράχρονη Πόπι Πίρσον άκουσε τη «συμβουλή» της άτακτης μεγάλης αδελφής της και προσπάθησε να μπει μέσα στο μηχάνημα για να «κλέψει» ένα παιχνίδι.

«Ο σύντροφός μου σοκαρίστηκε, αλλά εγώ απλώς άρχισα να γελάω», δήλωσε η μητέρα της τετράχρονης στο Channel 7 News για το περιστατικό, το οποίο συνέβη σε ένα πανηγύρι στο Έρλι Μπιτς, στο Κουίνσλαντ τής Αυστραλίας.

«Τα κορίτσια έπαιζαν και το επόμενο λεπτό οι δίδυμες κόρες μου έτρεξαν μέσα και μου είπαν: ”Μαμά, η Πόπι έχει κολλήσει στον αυτόματο πωλητή”», περιέγραψε η μητέρα της τετράχρονης Μέλανι Πάικ.

Το βίντεο δείχνει το τετράχρονο κορίτσι να κάθεται ανάμεσα σε ένα σωρό από λούτρινα παιχνίδια, χτυπώντας μανιωδώς το τζάμι. «Δεν το πιστεύω. Ω Θεέ μου!» ακούγεται να λέει η μητέρα, πασχίζοντας να συγκρατήσει τα γέλια της. «Πώς θα σε βγάλουμε έξω;», λέει στην κόρη της.

Η ιστορία έχει αίσιο τέλος, καθώς η μητέρα έβαλε την κόρη της να καθίσει μέσα στο μηχάνημα και στη συνέχεια, τραβώντας την απαλά από το άνοιγμα, κατάφερε να την απεγκλωβίσει.

Πηγή: politisonline.com