Την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr, παντρεύτηκε ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλίξμπουργκ.

Εν μέσω πανδημίας το ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ, όπου παρέστησαν  δύο μόνο άτομα και συγκεκριμένα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, πατέρας του γαμπρού, καθώς και ο πατέρας της νύφης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «vanitatis.elconfidencial», το ζευγάρι είχε  ως μάρτυρες τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον πατέρα της νύφης, Thomas Flohr, μεγιστάνα της αεροπορίας, ιδιοκτήτη της αυτοκρατορίας VistaJet, του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 1,7 δισ. ευρώ.

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, με τη Nina Flohr αρραβωνιάστηκαν το περασμένο Καλοκαίρι στην Ιθάκη.

Τον Σεπτέμβριο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία ανακοίνωσαν επισήμως τους αρραβώνες και τον επικείμενο γάμο του νεαρότερου γιου τους, Φιλίππου Γλίξμπουργκ.

Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ, που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

Η σύζυγός του Nina είναι κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Τόμας Φλορ, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τσάρτερ VistaJet.

Η Nina Flohr μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Καλιφόρνιας.

Έχει εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια για την εταιρεία και ίδρυσε επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Η μητέρα της ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director της ρωσικής Vogue, καθώς και της Vogue Hellas.

Πηγή: politisonline.com