Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών γύρω από την υπόθεση των βιασμών που υπέστη η 12χρονη στον Κολωνό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, απαντήσεις για τις επαφές που είχε ο Ηλίας Μίχος με παιδεραστές θα δώσουν τα ψηφιακά ίχνη του 53χρονου, που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί.

Τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται να αποκαλύψουν τις επαφές του με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας, αλλά και να ρίξουν φως σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Μιλώντας στην εφημερίδα, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, αποκάλυψε πως η μικρή έκανε λόγο για ακόμη έναν κακοποιητή της. Πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου, που είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέταση της στην Ασφάλεια.

Όπως είπε η κυρία Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και άλλα από όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη.

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε επίσης ότι η 12χρονη είχε άλλο ένα τηλέφωνο που έσπασε, το οποίο περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους. Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν -σύμφωνα με τη δικηγόρο- ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία.

Πηγή: politisonline.com