Τι μπορεί να κάνει κάποιος προκειμένου να αντιγράψει στις εξετάσεις του; Ένας φοιτητής Νομικής στην Ισπανία μάλλον το τερμάτισε. Χάραξε τις απαντήσεις στα στιλό του!

Η Γιολάντα ντε Λούτσι, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγα, έδειξε τα στιλό που κατέσχεσαν η ίδια και οι συνάδερφοί της κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η καθηγήτρια δείχνει τα 11 στιλό – τα κλασικά bic- χαραγμένα με μικροσκοπικά γράμματα κατά μήκος του σώματός τους.

Σύμφωνα με την ίδια, τα στιλό κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης στο Ποινικό Δικονομικό Δίκαιο. Στην ανάρτησή, έγραψε συγκεκριμένα: «Το ποινικό δικονομικό δίκαιο σε στιλό BIC. Τι τέχνη!. Η αντιγραφή δεν είναι όπως ήταν κάποτε».

Κι όντως! Ένα κοντινό πλάνο των στιλό δείχνει την απίστευτη λεπτομέρεια , με μικροσκοπικά γράμματα να γεμίζουν κάθε διαθέσιμο χώρο.

Πώς ακριβώς το πέτυχε – Φίλος του αποκάλυψε πώς χάραξε τα στιλό

Ένας χρήστης του Twitter απάντησε στην καθηγήτρια, λέγοντας πως ήταν φίλος του συγκεκριμένου φοιτητή και αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το κατάφερε.

Όπως έγραψε: «Γεια σας. Γνωρίζω απόλυτα τον συγγραφέα αυτής της υπέροχης εργασίας. Στην πραγματικότητα με εξουσιοδότησε, να σας δείξω μερικά ακόμα που κρατάει στο σπίτι. Η τεχνική που χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, όπως μου λέει ο ίδιος, ήταν να αντικαταστήσει τη μύτη ενός μηχανικού μολυβιού με μια βελόνα, πράγμα που το έκανε εξαιρετικά εύκολο να χαράξει το στιλό».

Πηγή: politisonline.com