Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου από συμμαθητές του στο Ίλιον.

Σήμερα θα περάσουν το κατώφλι ανακριτή δύο ακόμη ανήλικοι που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο ανήλικοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, ως μέλη συμμορίας που πραγματοποίησε βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Παράλληλα οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό άλλων δυο ανήλικων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Αναμένονται έξι ακόμα εντάλματα σύλληψης, δύο για 15χρονα αγόρια και άλλα τέσσερα για κοπέλες 15 και 16 ετών.

O Εμμανουήλ Διαμαντάρας, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, δήλωσε: «Έγινε μια επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία και συνέλαβαν κάποια παιδιά. Δεν συνελήφθη ο εντολέας μου γιατί απουσίαζε για διακοπές. Με το που το έμαθαν οι άνθρωποι, την επόμενη ημέρα ήρθαν κατευθείαν στην Ελλάδα και παρουσιαστήκαμε στην Αστυνομία, δηλώνοντας πως το παιδί είναι εδώ. Ο ίδιος παραδέχεται ότι καθόταν στον καναπέ και ήταν μάρτυρας».

«Δεν μπόρεσα να δω το βίντεο δεύτερη φορά»

«Δεν μπόρεσα να δω πάνω από μια φορά τα βίντεο, είναι άρρωστο πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πορόσθεσε: «Δεν υπήρχε προσυνεννόηση. Τα παιδιά αυτά είναι όλα συμμαθητές από την 1η Γυμνασίου. Αυτό έγινε δύο φορές και το παιδί πήγαινε γιατί ήταν σημείο συνάντησης. Το θύμα ήταν φίλος τους, πήγαιναν στο ίδιο σχολείο».

«Ξεκίνησε από ένα άγριο αστείο»
Και συμπλήρωσε: «Αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα είδος εξευτελισμού σε ένα πιο αδύναμο παιδί που του κατεβάζουν το παντελόνι γιατί ξέρουν ότι δεν θα αντιδράσει και δεν θα μιλήσει. Αυτό έγινε με πιο άγριο και αρρωστημένο τρόπο σε αυτό το παιδάκι. Ξεκίνησε από ένα άγριο αστείο που κατέληξε σε κάτι τραγικό και άσχημο».

Πηγή: politisonline.com