Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε σήμερα η Πίπα Μίντλετον, που απέκτησε με τον σύζυγό της, τον τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι ονόμασε τη μικρή Γκρέις Ελίζαμπεθ Τζέιν. Το όνομα οφείλεται στις γιαγιάδες της μικρής -Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλετον
και Τζέιν Μάθιους – και δεν θεωρείται ότι υπάρχει σύνδεση με το όνομα της βασίλισσας.

Πηγή δήλωσε στο περιοδικό Hello ότι μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και όλοι τους είναι ευτυχισμένοι με την άφιξη του νέου μέλος της οικογένειας.

Ο Τζέιμς, 45 ετών και η Πίπα, 37 ετών, έχουν ήδη έναν γιο, ηλικίας δύο ετών, τον Άρθουρ. Η μικρή Γκρέις είναι πλέον ξαδέλφη του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο τόπος γέννησης. Η Πίπα επέλεξε να γεννήσει τον Άρθουρ στο ίδιο νοσοκομείο με την αδερφή της. Επισήμως, η Κέιτ και η μητέρα της Πίπα, Κάρολ είχαν επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η εγκυμονούσα δεν είχε μοιραστεί λεπτομέρειες για το γεγονός.

Βεβαίως, το ζευγάρι δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα… στέγασης, αφού ο Τζέιμς είναι δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης και έχουν ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων στερλίνων στο Λονδίνο με έξι κρεβατοκάμαρες.

Πηγή: politisonline.com