• 300 γρ. πουρέ καρότου, κτψ
  • 3 αβγά
  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1/3 κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη
  • 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
  • 1/3 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
  • 1 κ.γ. γλυκάνισο
  • 1/3 κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 200 γρ. σπορέλαιο
  • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
  • 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
  • 100 γρ. καρύδια

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη

Πηγή: politisonline.com